Carlo Nardozza

Carlo Nardozza is een trompettist met internationale faam. Hij is voornamelijk uitvoerend muzikant en speelt jazz, pop en Big Band. Als jonge trompettist won hij tal van prijzen in binnen- en buitenland. Zijn huidige eigen projecten zijn Trio in Bocca al Lupo (met Tim Finoulst op gitaar en Alano Gruarin op piano), Duology (met Christophe Devisscher op bas), Delirium Quintet (met Nico Schepers, Bart Denolf, Tony Vitacollona en Tim Finoulst), 11 (met Michel Bisceglia op piano) en het trio Moi, lui et l’ami (met Katia Malecki en Tim Finoulst).

Daarnaast is hij een vaste waarde bij OTOmachine, Jelle van Giel Group, Bram Weijters Quartet, en speelt hij regelmatig mee met het Brussels Jazz Orchestra. Carlo heeft al met tal van grote namen op het podium gestaan waaronder Toots Thielemans, Bert Joris, Philip Catherine, Paul Michiels, Lady Lynn, Lee Konitz, Dado Moroni, Henri Texier, Bobby Shew, George Duke, Bruno Castelucci, Rosenberg Trio, Natalia, Raymond van het Groenewoud en Michel Camillo. 

Hiernaast heeft hij onder andere lesgegeven aan het Coservatorium van Brussel en het Conservatorium in Gent, geeft hij Masterclasses in verschillende landen binnen Europa, en is hij momenteel hoofddocent trompet aan het Conservatorium van Maastricht.

Meer info over Carlo Nardozza vind je op zijn website http://www.carlonardozza.eu/ 


© casa nardo music